Kdy - Kde -Proč

Novinky z Bistra (Ať Vám nic neuteče)..

Snídaně s Odolskou kapkou

Vyrazit na Odolskou kapku o hladu? Kdepak...díky nám hlad mít nebudete. Stavte se ještě před registrací a ulovte si dobrotu z Baru. Budeme mít otevřeno v 8.00 hod. Můžete se těšit na

- MARKOVE KYNUTÉ KOLÁČE S BORŮVKOVÝM DŽEMEM NEBO MÁKEM A DROBENKOU

- BISTRO ŠKVARKOVÉ PAGÁČE TAK AKORÁT DO RUKY

- MINI FORNETY S ČOKOLÁDOU NEBO MERUŇKOVÝM DŽEMEM

- TORTILLA TOAST SE ŠUNKOU, SÝREM A RAJČATEM

- FRANCOUZSKÝ TOAST NASLANO SE ŠUNKOU A SÝREM

A POKUD BUDE ČAS, ŠÉFIK VÁM RÁD PŘIPRAVÍ I NĚCO ZE SNÍDAŇOVÉHO MENU:)

A KAFE....DOBRÉ - SILNÉ A LAHODNÉ KAFE

Víkendová snídaně

Milujeme snídaně, hlavně ty víkendové. Čas, kdy nikdo nikam nespěchá, kdy je čas na vajíčka nebo wafle. V našem Bistru si dobrou snídani můžete dát od úterý do pátku. ALE O VÍKENDU?

Myšlenka víkendových snídani byla na "TO DO LISTĚ" dlouho a jsme rádi, že se nám podařilo tento koncept učesat do reálné podoby.  Rozhodli jsme se udělat z víkendové snídaně malou událost, která se bude opakovat jednou za měsíc - vždy 3. sobota v měsíci.

MY - VY - DOBRÉ JEDLO A VŠICHNI KOHO VEZMETE SEBOU. A CO SE BUDE PODÁVÁT?

SNÍDANĚ

NEJSME NAFUKOVACÍ PROTO NEZAPOMEŇTE NA REZERVACI.

VĚŘÍME, ŽE SE BUDE SNÍDAT I NA ZAHRÁDCE.

Tvoří Vaše děti rádi? a Tvoří rádi pro své blízké? Pak máme pro Vás dobré zprávy. Dlouho jsme zvažovali zda ANO nebo NE, ale v podstatě jste nás ukecali. A tak po 5. letech opět oživíme předvánoční víkendové tvoření v našem Bistru.

Náš "VAJEČŇÁK" vznikl v naší kuchyni před více než 8mi lety podle receptu Ivety Fabešové. Dodnes máme ten historický časopis Apetit s receptem v trezoru a hlídáme ho jako oko v hlavě. Za ty roky jsme si ho malinko vyladili přidali štipku lásky, ale základ je pořád stejný: DOBRÝ RUM - VANILKOVÝ LUSK A LÁSKA K VÁNOCŮM.

Jsou tradice které se mají dodržovat a tradice, které nás baví dodržovat. A Svatý Martin mezi takové patří. Protože je to o jídle a vše, co je spojené s dobrým jídlem a pitím stojí zato!