Svatý Martin a jeho sklenička mladého vína
Svatomartinské konfitované husí stehno - červené a bílé zelí - Bramborová lokša - sklenka svatomartinského vína - domácí koláč 666,-
Jsou tradice které se mají dodržovat a tradice, které nás dodržovat baví. A Svatý Martin mezi takové patří. Protože je to o jídle a vše, co je spojené s dobrým jídlem a pitím stojí zato!
Na Svatomartinské husy si dáváme extra záležet. Nakládáme jí do husího sádla a konfitujeme při malé teplotě několik hodin. Bramborové lokše a zelí jsme se učili od našich rodičů. Krásné -mladé svatomartinské víno máme z vinařství Přítluky.
Svatomartinské menu budeme podávat od pátku 8.11.2024 do neděle 10.11.2024
Letos budeme slavit svatého Martina již po šesté, budeme rádi, když tuto krásnou tradici oslavíte u nás
SVATOMARTINSKÉ MENU:
Svatomartinské konfitované husí stehno - červené a bílé zelí - Bramborová lokša - domácí koláč 606,-
Svatomartinské konfitované husí stehno - červené a bílé zelí - Bramborová lokša 599,-
CHCI SVATOMARTINSKOU HUSU!
m: +420 606 319 042
Milujeme snídaně, hlavně ty víkendové. Čas, kdy nikdo nikam nespěchá, kdy je čas na vajíčka nebo wafle. V našem Bistru si dobrou snídani můžete dát od úterý do pátku. ALE O VÍKENDU?
Myšlenka víkendových snídani byla na "TO DO LISTĚ" dlouho a jsme rádi, že se nám podařilo tento koncept učesat do reálné podoby. Rozhodli jsme se udělat z víkendové snídaně malou událost, která se bude opakovat jednou za měsíc - vždy 3. sobota v měsíci.
MY - VY - DOBRÉ JEDLO A VŠICHNI KOHO VEZMETE SEBOU. A CO SE BUDE PODÁVÁT?
NEJSME NAFUKOVACÍ PROTO NEZAPOMEŇTE NA REZERVACI.
VĚŘÍME, ŽE SE BUDE SNÍDAT I NA ZAHRÁDCE.
Svatomartinské konfitované husí stehno - červené a bílé zelí - Bramborová lokša - sklenka svatomartinského vína - domácí koláč 666,-
Tvoří Vaše děti rádi? a Tvoří rádi pro své blízké? Pak máme pro Vás dobré zprávy. Dlouho jsme zvažovali zda ANO nebo NE, ale v podstatě jste nás ukecali. A tak po 5. letech opět oživíme předvánoční víkendové tvoření v našem Bistru.
Náš "VAJEČŇÁK" vznikl v naší kuchyni před více než 8mi lety podle receptu Ivety Fabešové. Dodnes máme ten historický časopis Apetit s receptem v trezoru a hlídáme ho jako oko v hlavě. Za ty roky jsme si ho malinko vyladili přidali štipku lásky, ale základ je pořád stejný: DOBRÝ RUM - VANILKOVÝ LUSK A LÁSKA K VÁNOCŮM.